Generation Magnets | DiTOIL is een producent van smeermiddelen en additieven voor industriële toepassingen. Met name de additieven zijn een doorbraak en zorgen voor een veel langere levensduur van machines en motoren. Arlinio heeft het verkoopteam van DiTOIL geholpen met het aanscherpen van de competenties van het team (met assessments, coaching en on the job sales begeleiding), passend bij de groei en ambitie.
Generation Magnets is the leading platform for empowering and connecting generations for more engagement, job satisfaction and succes.
Generation Magnets, empowerment, generations, genZ, gen Z, generation Z, millennials, babyboomers, genX, generation X, generations, job satisfaction, collaboration, team, teams.
16212
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16212,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge

DiTOIL is een producent van smeermiddelen en additieven voor industriële toepassingen. Met name de additieven zijn een doorbraak en zorgen voor een veel langere levensduur van machines en motoren. Arlinio heeft het verkoopteam van DiTOIL geholpen met het aanscherpen van de competenties van het team (met assessments, coaching en on the job sales begeleiding), passend bij de groei en ambitie.

Categorie
klanten
Tags
assessments, coaching, sales, succes, verkoop