Generation Magnets | Hortimax is één van de wereldspelers als het gaat om klimaatbeheersing en efficiënte beregening in de tuinbouw. Customer Sales Support is daarbij de ‘linking pin’ tussen klanten en interne organisatie. Wij hebben CSS ondersteund om deze rol effectiever te vervullen waarbij eigenaarschap en continu verbeteren centraal staan.
Generation Magnets is the leading platform for empowering and connecting generations for more engagement, job satisfaction and succes.
Generation Magnets, empowerment, generations, genZ, gen Z, generation Z, millennials, babyboomers, genX, generation X, generations, job satisfaction, collaboration, team, teams.
15926
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15926,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge

Hortimax is één van de wereldspelers als het gaat om klimaatbeheersing en efficiënte beregening in de tuinbouw. Customer Sales Support is daarbij de ‘linking pin’ tussen klanten en interne organisatie. Wij hebben CSS ondersteund om deze rol effectiever te vervullen waarbij eigenaarschap en continu verbeteren centraal staan.

Categorie
klanten
Tags
HortiMaX, LIFO, Maasdijk, team building, teamperformance, tuinbouw